11 iul.

Cele mai bune deserturi pentru evenimente

Sarbatorile de iarna ne aduna laolata si aici la CASA MARIA ne pregatim sa va oferim cele mai bune moment atat din punct de vedere culinar. Folosim ingredient proaspete pentru preparate care te invaluie cu mirosul lor. Este sezonul perfect pentru a te delecta cu mirosul de scortisoara si ate delecta cu o crema de zahar ars.

Suntem pregatiti sa va oferim cele mai bune deserturi de iarna pe care le puteti folosi in meniul dumneavoastra pentru evenimente.

Crema de zahar ars

Incercati sa gustati crema de zahar ars. Aici la restaurantul nostrum va oferim cea mai buna creama de zahar ars, cremoasa si delicioasa, cu gust de lamiae sau de portocale.

Placinta de mere

In sezonul de iarna cea mai buna ramane placinta de mere copata in cuptor. Merele rase si amestecate cu mult zahar si scortisoara te cheama mereu sa revii pentru o degustare.

Mere caramelizate

Caramelul nostrum este sufficient de gros pentru a inveli in intregine un mar, dar totodata si moale pentru a putea fi muscat.

Gogosi de iarna pufoase

Ce este mai dulce decat momentul in care poti servi o gogoasa pufoasa alaturi de o cafea fierbinte? Este perfect pentru o intalnire de dimineata sau pentru micul dejun.

La CASA MARIA ne dorim sa experimentati cele mai bune arome pe care le ofera acest sezon. Cautam sa va incantam oaspetii la evenimente cu ingredient si gusturi rafinate, care sunt perfecte pentru aceasta perioada a anului.

Leave a Reply