11 iul.

Ce muzica alegi pentru nunta?

Exista multe lucruri de luat in considerare atunci cand faci play-listul pentru muzica de  nunta: momentul zilei, anumite moment cheie pe care doresti sa le evidentiezi, melodii semnificative pentru dansuri cat si melodii special pe care nu doresti sa le dai uitarii.

Trupa sau Dj pentru nunta?

Prima ta decizie este de a allege trupa sau Dj pentru a intretine atmosfera la petrecere. Costul poate fi cel mai important factor decisiv, dar exista si cateva alte aspect de luat in considerare: nunta va fi una  traditional sau moderna? Pentru a satisface toate gusturile invitatilor, muzica live este de preferat atunci cand doresti ca atmosfera sa fie patrunsa de mai multe genuri musicale. Daca preferi sa asculti melodii la fel cum sunt la radio, decizia de a avea un Dj la nunta este cea mai inspirata.

Cand vine vorba de alegerea muzicii alege impreuna cu DJ-ul tau sau cu formatia aleasa pentru a selecta melodii potrivite pentru diferite moment ale zilei.

Alegerea melodiilor importante  pentru nunta

Exista cateva momente pe timpul zilei pe care doresti sa le evidentiezi cu muzica specifica, asa ca inepe prin a pune la punct detaliile cu DJ-ul sau muzicienii pentru a allege aceste melodii.

Dansul mirilor

Pentru inceput, “dansul mirilor” poate fi considerat ca si o provocare in alegerea melodiei. Incepe sa te gandesti la ce fel de dans doresti sa il ai: romantic, dansabil, cu coregrafie impusa. Vrei sa-ti surprinzi oaspetii sau sa-I faci sa lacrimeze? Orice ai decide trebuie sa te asiguri ca va fi confortabil cand vei fi pe ringul de dans.

Petrecerea

Acum poti spune Dj-ului ce muzica doresti sa fie la nunta si ce melodii nu doresti sa fie prezente in playlist. Daca muzica este importanta pentru tine, atunci fii sigur ca ai ales tot ce ai nevoie. Totusi ar fi bines a oferi posibilitatea Dj-ului sau membrilor formatiei sa aiba si niste piese pe care se bazeaza pentru a pune in miscare petrecerea.

Alte cantece de luat in considerare

Alte melodii pe care ai dori sa le incluzi in playlist sunt cantece de dans lent, ultimul dans al noptii, dansul inainte de tort, aruncatul jartierei, etc. Dj-ul sau formatia pot lua deciziile, dar poti avea optiunea de a personalize aceste momente.

Daca te-am convins nu ezita sa ne contactezi pentru a putea sa iti oferim cele mai minunate clipe pentru nunta ta. Ne poti contacta atat telefonic cat si utilizand formularul de contact.

Leave a Reply